Menu Sluiten

LED-verlichting

LED verlichting betaalt zich snel terug

LED verlichting verbruikt 7 keer minder stroom. Daarmee betaalt een nieuwe LED verlichtingsinstallatie zich al binnen 3 tot 5 jaar terug, inclusief installatiekosten, service en garantie. Als je kiest voor een gunstige groenfinanciering, krijg je na jouw overstap naar LED in veel gevallen zelfs direct geld toe!  Bekijk rekenvoorbeeld

LED lampen hebben een extreem lange levensduur, tot wel 60.000 uur of langer. Daarmee zijn óók de onderhouds- en vervangingskosten op termijn veel lager dan bij conventionele verlichting (gloeilampen, TL, PL en halogeen).

Behalve een lagere energierekening en minder onderhoud, zorgt LED verlichting ook voor een lagere CO2-uitstoot. LED verlichting is daarom een zeer effectieve maatregel om jouw bedrijf duurzamer te maken. Door over te stappen op LED verlichting voldoe je al snel aan de wettelijke verplichtingen die voortvloeien uit het Activiteitenbesluit Milieubeheer en het Energielabel.

Zorgeloos overstappen
Om het je echt heel makkelijk te maken, biedt QLedz een turn-key oplossing voor het zorgeloos vervangen van jouw conventionele bedrijfsverlichting door LED. Van inventarisatie van je huidige verlichting tot en met de installatie, service en garantie van jouw nieuwe LED verlichting. De overstap naar LED wordt door QLedz volledig verzorgd. Je hoeft zelf dus niets te doen. En het werk in jouw bedrijf kan tijdens de montage gewoon doorgaan.

Wil jij ook geld en energie besparen én minder onderhoud hebben aan je bedrijfsverlichting? Neem nu contact op met QLedz. We spreken de mogelijkheden graag met je door.