Menu Sluiten

Over

Over QLedz

Slim in het bedenken van oplossingen voor energiezuinige installaties

Aangenaam, Roel Staal, geboren en getogen in Sappemeer, getrouwd met Jeanine en vader van twee kinderen. Sinds 2001 ben ik zelfstandig ondernemer. Als erkend elektrotechnisch installateur (studierichting energietechniek), help ik bedrijven en sportorganisaties bij het realiseren van energiebesparing. Dat doe ik sinds 2016 met mijn bedrijf QLedz. Bij mij kun je terecht voor helder advies, slim ontwerp en degelijke montage van energiezuinige elektrotechnische installaties.

Dankzij mijn jarenlange ervaring beschik ik over veel kennis bij het bedenken van de best mogelijke toepassingen. Daarnaast heb ik altijd veel interesse gehad in nieuwe technieken en het gebruiken van innovaties voor creatieve oplossingen.

Full service LED leverancier
Met mijn uitgebreide kennis en ervaring ben ik expert en consultant op het gebied van energiebesparing. Ik geef helder advies en denk vooruit. Zo komt de klant nooit voor verrassingen te staan.

Om wat voor elektrotechnische installatie het ook gaat, kwaliteit en betrouwbaarheid blijven bij mij altijd voorop staan. Daarom werk ik alleen samen met gerenommeerde Europese leveranciers. Behalve dat kwaliteit een garantie is voor operationele continuïteit, is de klant daarmee op termijn ook goedkoper uit. Het aloude adagium dat goedkoop duurkoop is, geldt zeker voor energiebesparende installaties.

Mijn doel is de grootst mogelijke klanttevredenheid. Goed werk leveren staat bij mij absoluut centraal. Deze bevlogenheid maakt dat ik erg kritisch ben op mijn eigen werk. Als ik zelf tevreden ben, weet ik dat de klant er ook blij mee zal zijn. Eventuele problemen worden altijd opgelost. Service en garantie, daar sta ik voor!

Klimaatverandering is reeds gaande en gaat sneller dan velen willen geloven. Daaraan kunnen we wat doen met energiebesparende installaties. Dit is niet alleen goed voor het klimaat maar ook voor je portemonnee. Als je je daarnaast alle andere voordelen van LED verlichting realiseert, is de keuze voor een overstap snel gemaakt.

Wil je ook overstappen op duurzame LED verlichting? Neem gerust contact met mij op voor helder advies.